home

Tramweg Stichting (TS), Depot Scheveningen

Website van de Tramweg Stichting (TS), Depot Scheveningen
 

Voormalige pekelremise HTM/Harstenhoekplein

Scheveningen
T 06-26 20 09 38 (alleen tijdens opningsuren: ma 10.00 - 16.00 * wo 19.00 - 22.00. )

 
 

Agenda

[no_items_found]  

Nieuws

[no_items_found]  

Sinds 1982 restaureert de Tramweg-Stichting historisch trammaterieel van de NZH en HTM in Den Haag. Dit materieel is regelmatig op straat te zien, op Vlaggetjesdag en Open Monumentendag, of bij ritten georganiseerd vanuit het Haags Openbaar Vervoer Museum (HOVM). Raadpleeg de website voor alle bijzonderheden.
Ook in de voormalige Centrale Werkplaats van de HTM aan de Lijsterbesstraat vinden restauratiewerkzaamheden plaats. Wilt u deze locatie bezoeken (of depot Scheveningen buiten de hieronder genoemde tijden), richt dan uw verzoek aan blauwetram@zonnet.nl, ook als u ritinformatie wenst. Blijf schriftelijk op de hoogte van de ritten via de TS-rittenservice. Stuur een gefrankeerde, aan uzelf geadresseerde envelop (in een andere envelop) aan TS-rittenservice, Roger Vermeulen, Eisensteinstrook 74, 2726 SZ te Zoetermeer


 

Historisch Railvervoer Nederland (HRN) is de landelijke koepelorganisatie die de belangen van 30 Nederlandse museale railorganisaties behartigt. De koepelorganisatie is op een groot aantal terreinen actief, variërend van gezamenlijke publiciteitsacties tot activiteiten op het gebied van spoorwegveiligheid, cultuur en milieu.