Evenementen

De Nederlandse railmusea organiseren gedurende het jaar allerlei leuke evenementen. Zo zijn er Sinterklaas- en kerstritten, er worden stoomevenementen georganiseerd en er zijn speciale themadagen. Hieronder vindt u een overzicht van de geplande evenementen.

maart 2019

Modeltrein Expo On traXS!

Datum: 
vrijdag 15 maart 2019 tot zondag 17 maart 2019

 Ook in 2019 ontmoeten de modeltreinen hun grote voorbeelden in het Spoorwegmuseum. Een fascinerende miniwereld met aandacht voor de kleinste details.

De modelbanen van de Modeltrein Expo On traXS! voldoen stuk voor stuk aan de hoogste kwaliteitseisen. We kunnen dan ook met recht  spreken van de Champions League modelbouw! De fraaie modelbanen worden geflankeerd door diverse fabrikanten en leveranciers die hun nieuwste producten tonen. Ook zijn er allerlei demonstraties waar je de kneepjes van het vak kunt leren.

april 2019

mei 2019

Nationale Stoomtreindag

Datum: 
donderdag 30 mei 2019

Op Nationale Stoomtreindag zijn er op diverse locaties extra activiteiten met stoommaterieel. Binnenkort vindt u hier meer informatie.

Nationale Stoomtreindag bij de VSM

Datum: 
donderdag 30 mei 2019 - 10:00 tot 17:00
Op Hemelvaartsdag (donderdag 30 mei 2019) is de Nationale Stoomtreindag! Op deze dag rijdt de VSM met meerdere stoomtreinen intensief tussen Apeldoorn en Beekbergen, en tussen Beekbergen en Loenen. Op deze dag wordt gereden volgens een afwijkende dienstregeling. Houd voor meer informatie onze website in de gaten!

juni 2019

Back to top