Lid:

Stoom Stichting Nederland

Rijnexpres 2018

Datum: 
vrijdag 19 oktober 2018 tot zondag 21 oktober 2018

In het weekend van 19 oktober tot en met 21 oktober organiseert Stoom Stichting Nederland de Rijnexpres 2018.

Op de eerste reisdag kunt u instappen op Rotterdam Centraal, Gouda of Utrecht Centraal. Daarna zullen we via 's-Hertogenbosch, Eindhoven en Venlo het land verlaten. In Duitsland vervolgen we onze weg via Mönchengladbach Hbf, Köln West en Bonn Hbf. Vanaf Bad Honnef, even ten zuiden van Bonn, zullen we over de oevers van de Rijn naar Brohl rijden. Met de Vulkan-Expreß zullen we een ritje over de Brohltalbahn maken.


Na deze smalspoorreis en de inwendige versterking stoomt de Rijnexpres in zuidwaartse richting naar Koblenz om aldaar te overnachten.

Na een uitgebreid ontbijt in het hotel kunt u met de SSN stoomtrein naar Mainz voor een vrij te besteden stadsbezoek of u kunt ochtend zelf besteden aan een uitgebreid bezoek aan de historische binnenstad van Koblenz.
In de middag schepen we in op de partyboot voor een reisje op de Rijn. Aan boord kunt u genieten van het prachtige uitzicht over alle dorpen en steden terwijl u geniet van een uitgebreid 3-gangen menu. Na deze nautische ervaringen kunt u weer overnachten in het hotel.

Op zondag 21 oktober komt onze stoomtrein weer voorrijden waarna we via de andere zijde van de Rijn terug rijden naar Venlo, Utrecht, Gouda en Rotterdam.

Prijzen: voor deze reis zijn er twee opties:
- 2-persoonskamers voor €465,00 per persoon (gedeeld met een tweede reiziger)
- 1-persoonskamer voor €535,00 per persoon.

De niet-donateurs toeslag op deze prijzen bedraagt 75 euro p.p.

Als u belangstelling voor deze reis heeft kunt u dat (liefst zo snel mogelijk in verband de boeking van hotelkamers) kenbaar maken door een e-mail te sturen naar rijnexpres@stoomstichting.nl. We hopen u in de stoomtrein te mogen begroeten.

Back to top